راهنمای خرید کابینت

راهنمای خرید کابینت

شاید سخت ترین مرحله در تجهیز دکوراسیون منزل و آشپزخانه، پیدا کردن کابینت با کیفیت و زیبا همراه با قیمت مناسب است. خیلی از افراد پس از مشاهده مدل های مختلف دچار سردرگمی بیشتری می شوند و امکان انتخاب برای آن ها سخت تر می شود. می خواهیم در این مقاله (راهنمای خرید کابینت) دید شما را نسبت به کابینت ها و مزایا و معایب آن شفاف تر کنیم تا تصمیم بهتری برای خرید کابینت بگیرید.

همان طور که میدانید قطعا خانم ها در آشپزخانه وقت بیشتری را می گذرانند؛ پس اگر آقا هستید بهتر است که سلیقه همسر خود را به نظرات خودتان ارجحیت بدهید. ما در مقاله قبل درمورد انواع کابینت ها صحبت کردیم. حال می خواهیم موارد آن را ریز تر و جزئی تر بررسی کنیم.

قیمت کابینت

در سال 1403 قیمت تمام شده هر متر کابینت متغیر می باشد. پس می توانید بر اساس سبک و مقدار متراژی که می خواهید استعلام قیمت بگیرید تا از داشتن مقدار مبلغی که برای کابینت کنار گذاشتید اطمینان پیدا کنید. اگر به دنبال کابینت شیراز هستید می توانید با پارس چوب تماس بگیرید.

سبک کابینت ها بر اساس قیمت (از بیشتر به کمتر):

  • کابینت کلاسیک(بیشترین)
  • کابینت نئوکلاسیک
  • کابینت مدرن(کمترین)

انتخاب رنگ مناسب برای کابینت

انتخاب رنگ مناسب برای کابینت

شما باید قبل از هرچیز به رنگ بندی کابینت توجه کنید، چون زیبایی آشپزخانه شما را مکمل بودن رنگ کابینت و بقیه تجهیزات آشپزخانه تضمین می کند. بهتر است کابینت هایی را انتخاب کنید که نهایتا دو رنگ در بخش های مختلف آن استفاده شده است. این اتفاق احساس مدرن بودن را زیاد می کند و به نحوی سبک جدید کابینت را شما خریده اید.

انتخاب رنگ بر اساس فضای آشپزخانه

اگر آشپزخانه شما کوچک است بهتر است از رنگ های روشن تر مثل سفید یا خاکستری استفاده کنید. این موضوع باعث می شود فضای خانه شما را بزرگ نشان دهد.

اگر آشپزخانه شما بزرگ است با خیالی آسوده تر می توانید طیف رنگی های مختلف را در ساخت کابینت به کار ببرید. اما به هرحال رنگ های تیره و کدر مکان را کوچک تر نمایش می دهند. شاید همین باعث شود که شما احساس دلگیری در آشپزخانه داشته باشید.

مکمل بودن رنگ در کابینت هم مورد حیاتی است که تفاوت زیادی را در زیبایی دکوراسیون آشپزخانه شما ایجاد می کند. بهتر است برای این مورد از کابینت ساز خود بخواهید که قبل از شروع کار کابینت ها و شکل دکوراسیون را در برنامه کامپیوتری ایجاد کند و به شما نمایش دهد؛ تا بتوانید در صورتی که میخواهید تغییرات دلخواه را قبل شروع کار به صورت حدودی ببینید.

راهنمای خرید کابینت

جنس کابینت یکی از عواملی است که می تواند هم در قیمت و هم در زیبایی آشپزخانه تاثیر بسزایی داشته باشد. پس باید جنس های مختلف را بشناسیم تا بهتر بتوانیم برای خرید کابینت تصمیم بگیریم. چوب یک ماده طبیعی است و شرایط اطراف و رطوبت می تواند در طولانی مدت تاثیر زیادی روی آن بگذارد؛ مثلا اگر در شمال کشور هستید بهتر است از کابینت های روکش هایگلاس و وکیوم استفاده کنید.
اگر در شهر شیراز هستید و میخواهید برای آشپرخانه خود کابینت بسازید پیشنهاد میکنم مقاله خرید کابینت در شیراز را حتما بخوانید!

کابینت تمام چوب

کابینت های تمام چوبی خود به شکل های مختلف هستند و قیمت هایی با تفاوت زیاد از هم دارند؛ مثلا بعضی از چوب ها گران تر است و بعضی از آن ها ارزان تر است. کابینت های تمام چوبی اصالت زیادی را به آشپزخانه شما می بخشند. ولی از نظر تنوع جنس و رنگ محدودیت های زیادی دارد.

کابینت روکش چوب

بر خلاف کابینت های تمام چوبی تنوع جنس و رنگ در این کابینت های روکش چوب بسیار زیاد است و احتمال خیلی زیاد می توانید مدل خاصی که مد نظر خودتان هست را درآن ها پیدا کنید. هزینه آن ها نسبت به تمام چوب کمتر است، همین عامل باعث استقبال بیشتر مردم نسبت به این نوع کابینت ها شود.

روکش های مصنوعی نیز با طرح چوب امروزه تنوع بسیار زیادی پیدا کرده اند که می توانید با توجه به سلیقه خود روکش مد نظر خود را انتخاب کنید.

کابینت هایگلاس

کابینت هایگلاس

میز های هایگلاس در طول مدت کمی جای خود را به میزهای چوبی داد و هرکس که بخواهد زیبایی محیط کار یا زندگی خود را زیاد کند سعی میکند از این جنس استفاده کنند. کابینت های هایگلاس را در اکثر مواقع به کابینت های براق می شناسند اما می توانید مدل های غیر براق آن هم انتخاب کنید. یکی از مواردی که می توانید از جنس کابینت هایگلاس مطمئن شوید دقت کردن به موجی است که در سطح روکش است، اگر این موج کم باشد احتمالا جنس بهتری دارد.

مزایا:

  • بازتاب خوب نور
  • مقاومت بیشتر دربرابر خط و خش
  • نفوذناپذیر بودن از نظر آب و رطوبت
  • راحتی در تمیز کردن
  • دلباز تر نشان دادن فضای آشپزخانه
  • مناسب برای کابینت های مدرن

این نوع در مجاورت آب، رطوبت، خط و خش مقاومت بیشتری از خود نشان داده است. اگر می خواهید نور آشپزخانه خود را زیاد کنید می توانید از رنگ سفید یا رنگ های روشن کابینت هایگلاس استفاده کنید، چون بازتاب نور خوبی نسبت به بقیه جنس ها دارند.

این جنس هایگلاس در اصل همان MDF هست که روی آن ورقه ی ضخیم یا نازکی از هایگلاس کشیده شده است.

کابینت ممبران

کابینت‌ها با متریال ممبران نیز ساخته می‌شوند که کیفیت بسیار بالایی دارد. هرچند بیشتر تولید کنندگان از این جنس برای کابینت‌های کلاسیک استفاده می‌کنند و بر این باورند که این متریال ابزار خوری بسیار خوبی دارد. پس می‌توانند حکاکی‌ها و نقش و نگارهای جالب توجهی بر روی آن به وجود آورند.

اگر می‌خواهید آشپزخانه‌ای پر زرق و برق و زیبا داشته باشید می‌توانید از این متریال برای کابینت آن استفاده کنید. ممبران مقاومت بسیار بالایی هم در برابر نم و رطوبت و نفوذ آب دارد. پس برای قرار گرفتن در محیط مرطوب آشپزخانه مناسب به نظر می‌رسد.

ممکن است به این مقاله هم علاقه مند باشید: ساخت کابینت در بوشهر

راهنمای خرید کابینت

طرح درب کابینت

درب هایی که به شکل طرح دار ساخته می شوند مناسب کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک هستند. پانل های فلت نیز برای درب های کابینت مدرن استفاده می شود. درب های روستیک از چوب طبیعی ساخته می شوند و همین باعث بالا رفتن زیبایی، اصالت و قیمت آن می شود.

اگر می خواهید داخل بعضی از کابینت هایی که ظروف قیمتی تر و زیباتری در آن میگذارید دیده شود، می توانید از درب های ویترینی، شیشه ای و شفاف استفاده کنید.

درب های کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک بیشتر با منبت کاری، ریزه کاری و قرینه بودن خود شناخته می شوند. اما درب های کابینت مدرن بیشتر باید با خطوط صاف و یک دست بودن خود را نمایش دهند.

استاندارد ساخت کابینت

پیش از خرید کابینت لوکس و مدرن، نئوکلاسیک یا کلاسیک باید به استانداردهای ساخت این محصولات نیز دقت داشته و به این اطمینان دست یابید که شرکت سازنده به این استانداردها توجه کافی داشته است.

برای نمونه کابینت زمینی باید با عمق ۵۵ سانتی‌متر ساخته شود و ارتفاع کابینت زمینی بدون صفحه و پایه باید به ۷۲ سانتی‌متر برسد. شرکت سازنده باید برای عمق کابینت هوایی عددی معادل ۳۵ سانتی‌متر را در نظر گرفته باشد.

ارتفاع استاندارد پاخور و یا پایه کابینت در این محصولات ۱۴ سانتی متر است. بیشترین تعداد طبقات در کابینت هوایی ۲ عدد بوده و یونیت زمینی باید در یک طبقه ساخته شود. تولید کنندگان می‌توانند برای کابینت زمینی ایستاده تعداد طبقات استاندارد حداکثر ۴ را در نظر بگیرند و برای بخش تاج ارتفاع حداکثر ۱۲ سانتی‌متر را مشخص سازند.

ارتفاع استاندارد لب چراغی کابینت نیز حداکثر ۷ سانتی‌متر است. البته شما می‌توانید بر اساس نوع نیازها و مصارف خود و تمایل شخصی‌تان کابینت‌های با اندازه‌های دیگر را نیز سفارش دهید تا شرکت سازنده متناسب با درخواست شما کابینت را طراحی و اجرا کند.

 

نوشته قبلی

انواع کابینت

نوشته بعدی

خرید کابینت در شیراز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.